Broj poruka: 2629 Datum upisa: 10.02.2009 Godina: 51 Lokacija: Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sub Feb 18, 2012 11:54 am
Slucajno nalutah na ovo. Super sredjena arhiva mp3 a moze se skinuti free i pojedinacno da nemoras citav album zbog jedne pesme ili kola!
http://cakano.net/
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Ned Jan 29, 2012 3:44 pm
http://youtu.be/2gX1vKK4ImI
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Ned Maj 22, 2011 9:31 pm
milanm
Broj poruka: 159 Datum upisa: 19.02.2009 Godina: 60 Lokacija: Zemun
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Mar 07, 2011 9:07 am
Pre tri godine sam sa YUmidi foruma skinuo pesmu "Livadica svud okolo žica" u izvođenju Vinke Elesin. Snimak potiče iz dvadestih godina prošlog veka. Povremeno sam preslušavao snimak, a prekjuče sam pokušao da nađam nešto više o ovoj pesmi i pevačici. Posle malo traženja po mreži našao sam izuzetan sajt, na kome se može naći, pored ove pesme još dosta drugih pesama ove pevačice, kao i drugih pevača i orkestara iz tog doba. Savetujem vam da posetite asdresu:
od koje sam ja krenuo, pa će te moći da skinete četiri kolekcije pesama ove pevačice i da saznate neke detalje o izvođačima. Ja još nisam prošao kroz sve linkove koji se nude, pa još ne znam šta se sve tu može naći. Za početak postavljam dve slike sa sajta, tek toliko da vas zainteresujem:
Nadam se da će te u ovim izuzetnim materijalima uživati isto toliko koliko i ja. Još bih voleo da pročitam i neki komentar, pa makar to bilo u stilu: "Dokle će ovaj matori nostalgičar da smara sa stvarima iz naftalina?"
Pozdrav
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jan 26, 2011 7:38 pm
vaske
Broj poruka: 41 Datum upisa: 14.01.2010
Naslov: Re: Nesto izuzetno Čet Jan 13, 2011 9:49 am
Mislim da je to narodno kolo ali razni majstori su radili obrade.Vidim postavljene note,pa bi ja postavio isto to samo malo drugacije,sto se tice autora.Mozda ovo i pomogne,a mozda napravi i vecu zabunu.
Broj poruka: 8 Datum upisa: 12.01.2011 Godina: 56 Lokacija: Cuprija
Naslov: Re: Nesto izuzetno Čet Jan 13, 2011 1:47 am
Skypi ::
Pozdrav
Imam snimak tog kola koji odgovara intonaciji zapisa (jer je kod Buce stepen vise)a ko je snimio e to ne znam. Malo mi je nejasan pocetak treceg dela notnog zapisa i to mi se ne slaze,a ostalo je otprilike tu kad se malo sredi. Nadam se da Vaske ili drugi harmonikasi mogu pripomoci u vezi ovog kola.Mislim,sto je bitno ko je komponovao ako ti se kolo dopada.Nije lose znati ali ako nema tacnih podataka suvisno je s' tim razbijati glavu. http://www.esnips.com/doc/70eac9ec-cb00-45ea-9b9e-7243b0cb87eb/Cukaricko-kolo
Pa meni jeste bitno ko je komponovao, jer sam do danas mislio da je autog tog kola Buca Jovanovic (koga ja izuzetno cenim kao kompozitora i kola i pesama). Ukoliko nije - voleo bih da znam ko je autor ovog izuzetnog kola, koje sam ja svirao jos pre 20 godina i to na "uvo", bez notnog zapisa. Meni note ne trebaju, ja skidam kola na nekoliko slusanja "u dugme", ali jednom nasem kolegi su trebale note za to kolo, pa sam hteo da imam pravu informaciju i da mu ih prosledim. Eto toliko oko tog famoznog kola i na kraju bas me briga ko ga je napravio.
Pozzz.
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jan 12, 2011 10:38 pm
Pozdrav
Imam snimak tog kola koji odgovara intonaciji zapisa (jer je kod Buce stepen vise)a ko je snimio e to ne znam. Malo mi je nejasan pocetak treceg dela notnog zapisa i to mi se ne slaze,a ostalo je otprilike tu kad se malo sredi. Nadam se da Vaske ili drugi harmonikasi mogu pripomoci u vezi ovog kola.Mislim,sto je bitno ko je komponovao ako ti se kolo dopada.Nije lose znati ali ako nema tacnih podataka suvisno je s' tim razbijati glavu. http://www.esnips.com/doc/70eac9ec-cb00-45ea-9b9e-7243b0cb87eb/Cukaricko-kolo
micha56
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jan 12, 2011 8:52 pm
@Skypi Zahvaljujem na trudu, ali ... Koliko ja vidim izgleda da je to bas to kolo, ali mi nije jasno kako? Da li je moguce da ni Buca nije autor tog kola, nego Mile Urosevic (meni licno nepoznat autor). Ili postoji druga varijanta da je note ovog kola samo zapisao Mile Urosevic, a da je ipak autor Buca Jovanovic. Ima i treca varijanta - da je to narodno kolo (kao Moravac, Uzicko...) pa ga razni izvodjaci sviraju ...???
Pozzz.
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jan 12, 2011 8:04 pm
Pozdrav
Od Buce je dugo bilo prisutno samo Gocino kolo sto se tice nota. Vaske je dodao Markan i Zvecanku a ima i Lipovacko. Komsija Nesa je iz fazona bez harmonike onako iz glave zapisao Bucino. Drugih zapisa nema. Jedino koje imam pod nazivom Cukaricko kolo. http://i65.servimg.com/u/f65/13/55/62/00/cukari10.jpg
micha56
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jan 12, 2011 5:38 pm
Pozdrav kolege. Primetio sam da se mesaju nazivi kola Cukaricko kolo i Cukaricki vez. Poceo sam malo da istrazujem i dosao sam do zakljucka da je na YouTube postavljen video kucnog sviranja harmonikasa meni nepoznatog Radisava Vasica Kice, koji je ovo kolo nazvao Cukaricki vez. Izgleda da je to zbog toga. Inace od ranije sam znao da je autor Cukarickog kola Budimir Jovanovic - Buca, a koliko ja znam snimio ga je i Tomica Miljic pod istim imenom. Mislim na ovo kolo:
E, sad - trazeci po netu i ovom, pa i drugim forumima (ubih se trazeci) - nisam uspeo da pronadjem note za ovo kolo, pa bih bio neizmerno zahvalan kolegi koji bi postavio ove note ili dao link gde se one nalaze. Znaci potrebne su mi note za Cukaricko kolo od Budimira Jovanovica Buce.
Hvala i pozzz.
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Uto Okt 19, 2010 6:00 am
Posle male pauze, evo još jednog portreta iz muzičke pletenice radio Beograda. Ovog puta je predstavljena Silvana Armenuilić:
Obratite pažnju na splet okolnosti pod kojima su se ukrstili životni putevi Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića. Taj događaj govori o tome kakva je Silvana bila i kao čovek.
Pozdrav
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Sep 06, 2010 6:32 am
Evo još jednog muzičkog portreta iz emisije radio Beograda "Muzička pletenica". Portrete iz par prethodnih emisija nisam postavljao, jer po meni nisu bili dovoljno atraktivni, ali ovaj jednostavno ne mogu a da ne postavim. Ovog puta je reč o legendi narodne muzike Nadi Mamuli:
Nadam se da će te uživati bar približno koliko i ja dok sam slušao ovaj prilog i pripremao ga za postavljanje na forumu.
Pozdrav
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Avg 16, 2010 10:00 am
Evo priloga o jednoj izuzetnoj pevačici starije generacije, koja podjednako uspešno peva Rumuniju, Šumadiju, Vojvodinu, Vranje, novokomponovane pesme .... (poslušajte samo prvu pesmu u ovom prilogu - "Stanika mi bolna legnala"). Reč je o Dragoslavi Genčić. Naravno, kao i do sada prilog sam snimio u emisiji "Muzička šarenica" radio Beograda.
Nadam se da će te uživati u ovom glasu kao što sam i ja uživao.
Pozdrav
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Avg 02, 2010 10:55 am
Pozdrav Milane Kad sam dosao u Srem kao klinac secam se da je Aca Dejanovic pevao na seoskim slavama.Naravno da me to tada nije zanimalo i sad mi je zao. Moglo se mnogo nauciti jer tu su bili jos mnogi Vera Ivkovic,Braca Bajic (S njima sam se i slikao)... Aca ima izuzetnu pesmu Brankova zelja koja je mnogo trazena dok sam svirao,posebno u Sremskim Karlovcima.Sasvim razumljivo. Nazalost ovde nije zastupljena,vec ona Za stogodisnjicu Brankove smrti koja je dosta slicna,ali manje osecajna. Hvala za Acu
Poslednji put izmenio Skypi dana Sre Jan 12, 2011 7:51 pm, izmenio ukupno 2 puta
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Avg 02, 2010 6:02 am
Evo nečeg izuzetnog za Skypi-ja i sve ostale koji vole tamburicu, bećarac i uopšte Vojvođansku muziku. Radi se o portretu legendarnog Aleksandra Dejanovića iz "Muzičke pletenice" radio Beograda:
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jul 19, 2010 8:04 am
Evo još jednog portreta iz muzičke pletenice radio Beograda. Ovoga puta je to portret Vukašina Vuleta Jeftića, barda naše narodne muzike iz perioda pre i posle drugog svetskog rata:
Vule je bio uzor i škola za generacije mlađih pevača, a ne bi bilo zgoreg da ga i današnji pevači malo češće poslušaju, mogli bi mnogo toga da nauče.
Pozdrav
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jul 14, 2010 11:54 am
E Moj Milane Jos sam kod ovih zvukova tamburice,a o neponovljivom glasu Vuke Seherovic sta mogu reci.Sam za sebe sve kaze.Ljudi su umirali (i trazili da peva dok ne umru )slusajuci je. A ti dodade Jovicu.Misli malo na drugara koji u ovim godinama mora izbegavati prevelika uzbudjenja. http://www.esnips.com/doc/3566d8b4-617a-499f-9606-726e5d3e568b/Vuka-Seherovic---Kad-ja-podjoh,-aman-(Iz-Vukove-pesmarice---Srpska-narodna)-stari-snimak P.S.Ovde imaju tri mp3 od Vuke. http://serbianforum.org/narodna-muzika/12164-vuka-seherovic.html
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jul 14, 2010 10:57 am
Evo još jednog portreta iz "Muzičke pletenice" radio Beograda. Ovog puta je reč o pravom majstoru sevdalinke i harmonike, Jovici Petkoviću:
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jun 28, 2010 7:34 am
Bio sam u dilemi da li da ovaj prilog postavim u ovoj temi ili da otvorim novu pod nazivom "Nešto još izuzetnije". Da nebih povećavao broj otvorenih tema i time nepreglednost foruma, a i zato što se svako neće složiti sa mojim ukusom, ipak ovde postavljam prilog o Vuki Šeherović, našoj pevačici sevdalinki iz prve polovine prošlog veka.
Do sada sam u par navrata čuo po nešto o Vuki, ali ovo je prvi put da čujem i njene pesme i nešto više o njenom životu.
Možda za današnje pojmove ovi snimci izgledaju siromašno, ali imajte na umu da pre osamdesetak godina nije bilo kvalitetnih magnetofona, a da o kompjuterima, filterima i ostalim elektronskim pomagalima kojima se snimak može poboljšati ili potpuno promeniti (i bez kojih ne bi postojale razne Karleuše, Stoje, Seke i ostale "pevačice") i ne govorimo.
Nadam se da će ljubitelji sevdalinki (a i ostali) uživati u ovom prilogu iz "Muzičke pletenice" radio Beograda.
Umesto pozdrava navodim jednu Vukinu rečenicu iz ovog priloga: "Glas je samo alat. Sevdalinka se peva dušom." Uh, opet sam se naježio!
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jun 23, 2010 9:12 am
E moj Milane Mladi su ti u zurbi i najbolje bi bilo da im posaljes note. Gde ce oni to traziti i jos pisati komentare,a tek slusati Acu T. onako dubinski,a ne povrsno kao sto vecinom cine jer muzika koja njih zanima je bas takva najcesce- Povrsna do bola.
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Jun 23, 2010 6:39 am
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI ::
Evo moje mišljenje šta se tiče ovog tvog...
Poslušao sam ovo što si stavio od Ace nije loše jedino mi se ne sviđaju baš tekstovi pjesama koje tu izvodi a šta se tiče odabira muzike meni se najviše sviđaju pjesme iz 70-ih i 80-ih godina koje su stvarno hitovi i mislim da će se uvijek svirat i pjevat te da su to stvarno remek djela....iako pripadam ovoj mlađoj generaciji više volim tu glazbu nego ovaj turbo folk ali moraš shvatit da puno mladih "ljudi" danas sluša najviše folk pa onda ako sviraš moraš bit u toku te svirat i jedno i drugo jer ljudi to traže no meni je također puno draže ovu staru muziku i slušat i svirat....
ovo što postavljaš samo naprijed ja te podržavam ali daj onda stavi neke notne zapise od tih starijih pjesama za koje misliš da su dobre i hitova.....
Pozdrav iz Zg.....
Potpuno se slažem sa tobom da onaj ko svira za druge, mora da svira ono što ti drugi traže. Ja sviram, što bi se reklo, samo za svoju dušu, pa sam u tom pogledu u prednosti, jer mogu da sviram samo ono što volim i slušam.
Ne znam da li si pregledao sve teme u forumu, ali ako odeš u temu notni zapisi, naći ćeš izvestan broj notnih zapisa starih, dobrih pesama koje sam sa svojim skromnim znanjem napravio. Uz neke manje poznate pesme sam stavio i mp3 snimak, za one koji ih ne znaju.
Pozdrav i svako dobro.
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI
Broj poruka: 127 Datum upisa: 05.06.2010 Lokacija: Zagreb
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jun 21, 2010 5:15 pm
milanm ::
hvala Milane Da sam mladji poceo bih vezbati harmoniku kad cujem ove izuzetne zvuke Sumadije i neponovljivog Mije. Ako ti nije problem postavi i prilog o Aci. svako dobro
Nije nikakav fizički problem postaviti snimak, ali mi mali psihički problem predstavlja odsustvo bilo kakve reakcije na ono što postavljam, bez obzira da li je reč o notnom zapisu ili audio snimku, (naravno sa izuzetkom našeg domaćina Skypi-ja, koji se uvek zahvali i/ili iskomentariše postavljeno), tako da imam utisak da naročito mlađe članove foruma ne interesuje starija muzika i stariji izvođači. Ali možda je to i razumljivo, jer svaka generacija ima svoju muziku. Za mene je sa manje više retkim izuzeciima, još uvek najaktuelnija muzika nastala zaključno sa osamdesetim godinama prošlog veka, tako da me slobodno možete proglasiti matorim nostalgičarem.
Pošto sam se malo izjadao, da postavim i snimak priloga o Aci Trandafiloviću, u nadi da će se za njega pored nas starijih, zainteresovati i neko iz mlađe generacije.
Primetićete da na snimku nedostaje početak (oko jednog minuta), jer nisam stigao pripremim snimanje pre početka priloga. I pored toga, nadam se da ostatak može da opravda svoje postojanje.
Pozdrav svima i neka se niko ne ljuti na moje primedbe iznete u ovom postu.
Evo moje mišljenje šta se tiče ovog tvog...
Poslušao sam ovo što si stavio od Ace nije loše jedino mi se ne sviđaju baš tekstovi pjesama koje tu izvodi a šta se tiče odabira muzike meni se najviše sviđaju pjesme iz 70-ih i 80-ih godina koje su stvarno hitovi i mislim da će se uvijek svirat i pjevat te da su to stvarno remek djela....iako pripadam ovoj mlađoj generaciji više volim tu glazbu nego ovaj turbo folk ali moraš shvatit da puno mladih "ljudi" danas sluša najviše folk pa onda ako sviraš moraš bit u toku te svirat i jedno i drugo jer ljudi to traže no meni je također puno draže ovu staru muziku i slušat i svirat....
ovo što postavljaš samo naprijed ja te podržavam ali daj onda stavi neke notne zapise od tih starijih pjesama za koje misliš da su dobre i hitova.....
Pozdrav iz Zg.....
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jun 21, 2010 1:05 pm
hvala Milane Da sam mladji poceo bih vezbati harmoniku kad cujem ove izuzetne zvuke Sumadije i neponovljivog Mije. Ako ti nije problem postavi i prilog o Aci. svako dobro
Nije nikakav fizički problem postaviti snimak, ali mi mali psihički problem predstavlja odsustvo bilo kakve reakcije na ono što postavljam, bez obzira da li je reč o notnom zapisu ili audio snimku, (naravno sa izuzetkom našeg domaćina Skypi-ja, koji se uvek zahvali i/ili iskomentariše postavljeno), tako da imam utisak da naročito mlađe članove foruma ne interesuje starija muzika i stariji izvođači. Ali možda je to i razumljivo, jer svaka generacija ima svoju muziku. Za mene je sa manje više retkim izuzeciima, još uvek najaktuelnija muzika nastala zaključno sa osamdesetim godinama prošlog veka, tako da me slobodno možete proglasiti matorim nostalgičarem.
Pošto sam se malo izjadao, da postavim i snimak priloga o Aci Trandafiloviću, u nadi da će se za njega pored nas starijih, zainteresovati i neko iz mlađe generacije.
Primetićete da na snimku nedostaje početak (oko jednog minuta), jer nisam stigao pripremim snimanje pre početka priloga. I pored toga, nadam se da ostatak može da opravda svoje postojanje.
Pozdrav svima i neka se niko ne ljuti na moje primedbe iznete u ovom postu.
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jun 21, 2010 10:51 am
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pon Jun 21, 2010 8:24 am
U jučerašnjoj emisiji "Muzička pletenica" radio Beograda, pored ostalog, emitovan je i prilog o Miodragu Todoroviću Krnjevcu. Svako ko voli i interesuje se za harmoniku zna šta je Mija značio, znači i šta će tek značiti za našu narodnu muziku. Zato snimak ovog priloga postavljam ovde:
Nadam se da će snimak biti interesantan za forumaše, a ujedno se i izvinjavam što na početku snimka ima malo smetnji (šuštanja), pošto nisam na vreme uspeo da podesim skalameriju za snimanje (položaj antene).
Pozdrav svima
P.S. Imam i snimak priloga o Aci Trandafiloviću napravljen pre izvesnog vremena u istoj emisiji. Ako ima ineresenata za ovog starog pevača, mogu postaviti i ovaj snimak.
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Uto Jun 01, 2010 3:57 pm
Hval Milane na ovom divnom prilogu a naidjoh na jos jedno remek delo prijatelja Teachera
Budimir Buca Jovanovic 1
Budimir Buca Jovanovic - Daleko Je Sunce Budimir Buca Jovanovic - Danas Majko Zenis Sina Budimir Buca Jovanovic - Gruzanka Budimir Buca Jovanovic - Guncatsko Kolo Budimir Buca Jovanovic - Lazarevacko Kolo Budimir Buca Jovanovic - Ljubav Na Starom Mostu Budimir Buca Jovanovic - Markan Budimir Buca Jovanovic - Meljacki Orijent Budimir Buca Jovanovic - Miloradovo Staro Budimir Buca Jovanovic - Posavac Kolo Budimir Buca Jovanovic - Rasiri Ruke O Majko Stara Budimir Buca Jovanovic - Zvecanka Kolo
Budimir Buca Jovanovic - Ako Draga Sretnes Majku Moju Budimir Buca Jovanovic - Cvetala mi Lipa i Topola Budimir Buca Jovanovic - Danas Majko Zenis Sina I Iza Sedam Gora I Mora -04 Budimir Buca Jovanovic - Dva Jarana Budimir Buca Jovanovic - Govor Budimir Buca Jovanovic - Kolo Komada Dva
milanm
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pet Maj 28, 2010 5:11 pm
Pošto ima puno ljubitelja harmonike na forumu, nadam se da će svima njima, a i ostalim, dobro doći snimak iz emisije "Muzička pletenica" radio Beograda, u kome je dat interesantan prilog o Ismetu Alajbegoviću Šerbi, legendi sevdalinke. Snimak sam napravio pre nešto više od mesec dana, a tek sada sam stigao da ga obradim i evo postavljam ga ovde:
Nadam se da će te uživati u njegovoj muzici, a i saznati neke interesantne detalje iz njegovog života.
Pozdrav svima
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Maj 26, 2010 8:31 pm
Pokupio sam ovo od Ljupceta.Medjutim ima vise ovih knjiga Znam za tri.Komplikovana mi je ta net kupovina ali rad sam da ih nabavim.Nadam se da neko ima. P.S.Nisam jos postavljao a ti prijatelju kad si me vec preduhitrio postavi u Teoriju u delu za gitaru. Pozdrav i svako dobro
hrmnk
Broj poruka: 262 Datum upisa: 18.02.2009 Godina: 49 Lokacija: Zagreb
Naslov: Re: Nesto izuzetno Sre Maj 26, 2010 4:20 pm
Za one koji sviraju gitaru pa im treba mala poduka o ritmovima i osnovi. Ima mp3 obrađene teme i dosta notnih zapisa
Znam da postoje tri knjige, ali ja ih nikako ne uspjevam sakupit. danas sam uspio doći do ove prve.
AJDE PRESELI OVAJ POST
Pozdrav
Poslednji izmenio hrmnk dana Sre Maj 26, 2010 9:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pet Maj 21, 2010 6:23 pm
Pozdrav Nasi Svuda ima lepe i izuzetne muzike. Austrija i Strausovi Valceri Madjarske Romanse,a o Rumunskoj,Bugarskoj i Grckoj muzici mogao bi se (naravno o svakoj posebno) roman umesto posta napisati. Nije mi bas poznata Albanska muzika osim sa Kosova. Dolazili su u Novi Sad ulicni sviraci iz Perua. Kad sam imao vremena mogao sam ih satima slusati. Svaki narod ima svoju posebnost i to cini svet zanimljivim. Meni se ne dopada ova teznja globalizacije da nas napravi identicnim....Da nas klonira ili sta vec. Svako dobro
Nasi
Broj poruka: 31 Datum upisa: 17.05.2010
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pet Maj 21, 2010 4:51 pm
Mica Stojanovic je bila prva ploca u Bulgarsko, koja smo slushali i smo razucali vasu lepu muziku, kak i Radio Beograd posle 20h. Bio je zabranjeno u sredu 70-80 god.
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pet Maj 14, 2010 5:34 pm
Vida Pavlovic Sanak me mori
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Uto Maj 04, 2010 12:12 pm
Skypi Admin
Naslov: Re: Nesto izuzetno Pet Mar 19, 2010 2:19 pm
Notni zapisi Тanec s sabljm-Aram Hacaturin http://www.mediafire.com/?tyjznadatnd Igre sabljama http://www.mediafire.com/?oozttuhvwkk
Poslednji izmenio Skypi dana Uto Maj 04, 2010 12:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Skypi Admin
Naslov: Nesto izuzetno Pet Jan 29, 2010 5:01 pm
Trazeci pesmu od Zaima naidjem na ovaj blog ili sta je vec. Nadjem lepo uradjenu kolekciju pesama od Zaima Imamovica po abc,ali se ni malo nisam iznenadio kad sam procitao da je autor iste prijatelj Teacher.Hvala po ko zna koji put za sve. http://jugozvuk.blogspot.com/2009/12/zaim-imamovic-najveca-kolekcija-na.html